POLĘDWICA ŁOSOSIOWA
- Polędwica łososiowa to produkt dla poszukiwaczy prawdziwych mięsnych rarytasów.
- Produkt o wyczuwalnym aromacie wędzenia.
- Wyrób charakteryzuje delikatne mięso.
- 2º - 8ºC
- od 1,300 do 2,200 kg
- Wieprzowina
- VAC
w 100 g produktu
-
Energia
418 kJ 99 kcal
-
Tłuszcz
3.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0.9 g
-
Węglowodany
1.7 g
-
Cukry
0.8 g
-
Białko
16.0 g
-
Sól
2.5 g
Polędwica wieprzowa (72%), woda, sól, stabilizatory: trifosforany, difosforany; regulatory kwasowości: mleczan potasu, octan potasu; cukier, glukoza, białko wieprzowe, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), hydrolizat białka SOJOWEGO, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja zagęszczająca: guma guar; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Alergeny: SOJA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy