KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI 
KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI 
KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI 
KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI KIEŁBASA Z SZYNKI 

KIEŁBASA Z SZYNKI

  • Aksamitna w smaku.
  • Pyszna zarówno na ciepło, jak i na zimno.
  • Produkt o wysokiej mięsności.
  • 2º - 8ºC
  • od 0,950 do 1,100 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    725 kJ 174 kcal
  • Tłuszcz
    12.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    4.8 g
  • Węglowodany
    1.1 g
  • Cukry
    0.7 g
  • Białko
    15.0 g
  • Sól
    2.1 g

Mięso wieprzowe z szynki (80%), woda, sól, białko SOJOWE, skrobia ziemniaczana, przyprawy, stabilizatory: trifosforany, difosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; błonnik roślinny (grochowy, OWSIANY bezglutenowy), glukoza, substancje zagęszczające: karagen, guma guar; białko wieprzowe, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Alergeny: SOJA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy