KIEŁBASA PODWAWELSKA ZŁOTA
- Posiada idealnie kruchą skórkę o złotawym odcieniu.
- Soczysta wewnątrz i bardzo aromatyczna.
- Produkt o wysokiej zawartości mięsa.
- 2º - 8ºC
- od 1,200 do 1,900 kg
- Wieprzowina
- MAP
w 100 g produktu
-
Energia
908 kJ 219 kcal
-
Tłuszcz
17.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
6.8 g
-
Węglowodany
1.0 g
-
Cukry
0.5 g
-
Białko
15.0 g
-
Sól
2.0 g
Mięso wieprzowe (80%), woda, sól, białko SOJOWE, przyprawy, białko wieprzowe, błonniki roślinne (OWSIANY bezglutenowy, grochowy), regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu; stabilizatory: trifosforany, difosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; glukoza, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENICA, OWIES), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Alergeny: SOJA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy