KIEŁBASA PODWAWELSKA ZŁOTA

  • Posiada idealnie kruchą skórkę o złotawym odcieniu.
  • Soczysta wewnątrz i bardzo aromatyczna.
  • Produkt o wysokiej zawartości mięsa.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,200 do 1,900 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    908 kJ 219 kcal
  • Tłuszcz
    17.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    6.8 g
  • Węglowodany
    1.0 g
  • Cukry
    0.5 g
  • Białko
    15.0 g
  • Sól
    2.0 g

Mięso wieprzowe (80%), woda, sól, białko SOJOWE, przyprawy, białko wieprzowe, błonniki roślinne (OWSIANY bezglutenowy, grochowy), regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu; stabilizatory: trifosforany, difosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; glukoza, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENICA, OWIES), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Alergeny: SOJA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy