KIEŁBASA PODLASKA

  • Smakuje pysznie na ciepło i zimno.
  • Sprawdza się jako przekąska, jak i dodatek do bardziej złożonych dań.
  • Idealnie przyprawiona.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,200 do 1,900 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    1072 kJ 259 kcal
  • Tłuszcz
    23.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    9.4 g
  • Węglowodany
    0.5 g
  • Cukry
    0.5 g
  • Białko
    12.0 g
  • Sól
    2.1 g

Mięso wieprzowe (78%), woda, sól, białko wieprzowe, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; cukier, białko SOJOWE, przyprawy, błonniki roślinne (grochowy, OWSIANY bezglutenowy), stabilizatory: trifosforany, difosforany; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; aromaty, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Alergeny: SOJA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy