KIEŁBASA ŚLĄSKA REGIONALNA

  • Królowa grillowych spotkań.
  • Idealnie przyprawiona, soczysta w środku.
  • Produkt o wysokiej zawartości mięsa.
  • 2º - 8ºC
  • od 0,500 do 0,800 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    1089 kJ 263 kcal
  • Tłuszcz
    23.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    9.1 g
  • Węglowodany
    0.5 g
  • Cukry
    0.5 g
  • Białko
    13.0 g
  • Sól
    1.8 g

Mięso wieprzowe (81%), woda, sól, przyprawy, błonnik grochowy, glukoza, stabilizator: trifosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; białko wieprzowe, substancja zagęszczająca: karagen; ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: azotyn sodu; aromat dymu wędzarniczego, osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy