KIEŁBASA ŚLĄSKA REGIONALNA
- Królowa grillowych spotkań.
- Idealnie przyprawiona, soczysta w środku.
- Produkt o wysokiej zawartości mięsa.
- 2º - 8ºC
- od 0,500 do 0,800 kg
- Wieprzowina
- MAP
w 100 g produktu
-
Energia
1089 kJ 263 kcal
-
Tłuszcz
23.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
9.1 g
-
Węglowodany
0.5 g
-
Cukry
0.5 g
-
Białko
13.0 g
-
Sól
1.8 g
Mięso wieprzowe (81%), woda, sól, przyprawy, błonnik grochowy, glukoza, stabilizator: trifosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; białko wieprzowe, substancja zagęszczająca: karagen; ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: azotyn sodu; aromat dymu wędzarniczego, osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy