KIEŁBASA PODWAWELSKA

  • Świetna ze świeżą bułką i warzywnym dodatkiem.
  • Doskonała na spotkania przy grillu.
  • Soczysta w smaku.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,300 do 1,800 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    1023 kJ 247 kcal
  • Tłuszcz
    21.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    8.7 g
  • Węglowodany
    1.0 g
  • Cukry
    0.7 g
  • Białko
    13.0 g
  • Sól
    2.0 g

Mięso wieprzowe (78%), woda, sól, białko wieprzowe, cukier, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; białko SOJOWE, przyprawy, błonniki roślinne (OWSIANY bezglutenowy, grochowy), stabilizatory: trifosforany, difosforany; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; aromaty, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Alergeny: SOJA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy