KIEŁBASA PODWAWELSKA SPEC
- Wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki wysokiej mięsności oraz starannie dobranej kompozycji przypraw.
- Pysznie smakuje zarówno na zimno, przypieczona na grillu jak i po podgrzaniu w gorącej wodzie.
- Produkt o wysokiej zawartości mięsa.
- 2º - 8ºC
- od 1,350 do 2,000 kg
- Wieprzowina
- MAP
w 100 g produktu
-
Energia
1153 kJ 279 kcal
-
Tłuszcz
25.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
11.0 g
-
Węglowodany
1.0 g
-
Cukry
0.7 g
-
Białko
12.0 g
-
Sól
2.0 g
Mięso wieprzowe (80%), woda, sól, przyprawy, błonnik grochowy, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; stabilizator: trifosforany; substancja zagęszczająca: karagen; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; białko wieprzowe, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy