KIEŁBASA PODWAWELSKA SPEC

  • Wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki wysokiej mięsności oraz starannie dobranej kompozycji przypraw.
  • Pysznie smakuje zarówno na zimno, przypieczona na grillu jak i po podgrzaniu w gorącej wodzie.
  • Produkt o wysokiej zawartości mięsa.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,350 do 2,000 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    1153 kJ 279 kcal
  • Tłuszcz
    25.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    11.0 g
  • Węglowodany
    1.0 g
  • Cukry
    0.7 g
  • Białko
    12.0 g
  • Sól
    2.0 g

Mięso wieprzowe (80%), woda, sól, przyprawy, błonnik grochowy, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; stabilizator: trifosforany; substancja zagęszczająca: karagen; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; białko wieprzowe, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy