PASZTET ZE SZCZYPIORKIEM

  • Niezwykle smarowny pasztet z charakterem.
  • Pasztet wieprzowy, któremu charakteru dodaje pokrojony szczypiorek.
  • Pasuje do każdego rodzaju pieczywa.
  • 2º - 8ºC
  • od 0,350 do 0,450 kg
  • Wieprzowina
  • LUZ

w 100 g produktu

  • Energia
    1083 kJ 262 kcal
  • Tłuszcz
    23.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    9.3 g
  • Węglowodany
    3.2 g
  • Cukry
    0.5 g
  • Białko
    10.0 g
  • Sól
    1.6 g

Mięso z głów wieprzowych, woda, tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa (17%), skórki wieprzowe, kasza manna (z PSZENICY), skrobia ziemniaczana, sól, cebula, emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym; szczypiorek suszony 0,3 %, przyprawy, regulatory kwasowości: mleczan potasu, octany potasu; ekstrakty przypraw, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe; stabilizator: cytryniany sodu; białko wieprzowe, aromaty, hydrolizat białka SOJOWEGO, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; substancja konserwująca: azotyn sodu; Zawartość składników wieprzowych: 77 %. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (OWIES), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Alergeny: PSZENICA, SOJA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy