PASZTET ZE SZCZYPIORKIEM
- Niezwykle smarowny pasztet z charakterem.
- Pasztet wieprzowy, któremu charakteru dodaje pokrojony szczypiorek.
- Pasuje do każdego rodzaju pieczywa.
- 2º - 8ºC
- od 0,350 do 0,450 kg
- Wieprzowina
- LUZ
w 100 g produktu
-
Energia
1083 kJ 262 kcal
-
Tłuszcz
23.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
9.3 g
-
Węglowodany
3.2 g
-
Cukry
0.5 g
-
Białko
10.0 g
-
Sól
1.6 g
Mięso z głów wieprzowych, tłuszcz wieprzowy, woda, wątroba wieprzowa (17%), skórki wieprzowe, kasza manna (z PSZENICY), skrobia ziemniaczana, cebula, sól, emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, szczypiorek suszony (0,3%); regulatory kwasowości: mleczan potasu, octany potasu; przyprawy, ekstrakty przypraw, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; stabilizator: cytryniany sodu; białko wieprzowe, białko SOJOWE, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; substancja konserwująca: azotyn sodu; zawartość składników wieprzowych 79%. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten OWSIANY, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Alergeny: PSZENICA, SOJA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy