SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM 
SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM 
SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM 
SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM 

SALCESON Z INDYKIEM

  • Salceson powstały z połączenia mięsa z indyka z mięsem wieprzowym.
  • Pyszny i aromatyczny produkt, dedykowany prawdziwym smakoszom mięsnych specjałów.
  • Pasuje do każdego rodzaju pieczywa oraz ulubionego warzywnego dodatku.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,500 do 1,900 kg
  • Wieprzowina
  • Indyk
  • LUZ

w 100 g produktu

  • Energia
    554 kJ 133 kcal
  • Tłuszcz
    7.6 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    2.5 g
  • Węglowodany
    2.7 g
  • Cukry
    0.5 g
  • Białko
    13.0 g
  • Sól
    1.9 g

Woda, mięso z indyka (22%), skórki wieprzowe, mięso wieprzowe (16%), sól, skrobia, białko SOJOWE, ocet spirytusowy, przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; białko wieprzowe, stabilizatory: difosforany; trifosforany, substancja zagęszczająca: karagen; błonnik PSZENNY bezglutenowy, aromaty (zawierają SOJĘ), aromat dymu wędzarniczego, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; regulator kwasowości: cytryniany sodu; glukoza, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Alergeny: SOJA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy