SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM
SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM
SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM
SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM SALCESON Z INDYKIEM
SALCESON Z INDYKIEM
- Salceson powstały z połączenia mięsa z indyka z mięsem wieprzowym.
- Pyszny i aromatyczny produkt, dedykowany prawdziwym smakoszom mięsnych specjałów.
- Pasuje do każdego rodzaju pieczywa oraz ulubionego warzywnego dodatku.
- 2º - 8ºC
- od 1,500 do 1,900 kg
- Wieprzowina
- Indyk
- LUZ
w 100 g produktu
-
Energia
554 kJ 133 kcal
-
Tłuszcz
7.6 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
2.5 g
-
Węglowodany
2.7 g
-
Cukry
0.5 g
-
Białko
13.0 g
-
Sól
1.9 g
Woda, mięso z indyka (22%), skórki wieprzowe, mięso wieprzowe (16%), sól, skrobia, białko SOJOWE, ocet spirytusowy, przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; białko wieprzowe, stabilizatory: difosforany; trifosforany, substancja zagęszczająca: karagen; błonnik PSZENNY bezglutenowy, aromaty (zawierają SOJĘ), aromat dymu wędzarniczego, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; regulator kwasowości: cytryniany sodu; glukoza, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Alergeny: SOJA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy