SALCESON WŁOSKI
- Salceson włoski to pozycja obowiązkowa dla prawdziwych znawców wyrobów wędliniarskich!
- Niezwykle aromatyczny przysmak, o niepowtarzalnym smaku zadowoli najbardziej wymagających konsumentów.
- Idealny na kanapkę czy jako przekąska z dodatkiem warzyw.
- 2º - 8ºC
- od 1,250 do 1,650 kg
- Wieprzowina
- Kurczak
- Indyk
- VAC
w 100 g produktu
-
Energia
822 kJ 198 kcal
-
Tłuszcz
14.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
4.7 g
-
Węglowodany
3.4 g
-
Cukry
0.5 g
-
Białko
14.0 g
-
Sól
1.8 g
Mięso wieprzowe (52%), mięso z głów wieprzowych gotowane (24%), mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka (12%), woda, sól, skrobia, skórki z indyka, przyprawy, ocet spirytusowy, wzmacniacz smaku: E621; białko SOJOWE, białko wołowe, stabilizatory: E450, E451; substancje zagęszczające: E407, E412; błonniki roślinne (w tym OWSIANY bezglutenowy, PSZENNY bezglutenowy), białko wieprzowe, glukoza, aromaty (zawierają SOJĘ), przeciwutleniacze: E301, E316; regulator kwasowości: E331; substancja konserwująca: E250. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Alergeny: SOJA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy