SALCESON BAWARSKI

  • Salceson bawarski wyprodukowany z surowców wieprzowo- drobiowych.
  • Wyborny przysmak kanapkowy.
  • Idealny na śniadanie, szybką przekąskę oraz kolację.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,100 do 1,300 kg
  • Wieprzowina
  • Kurczak
  • LUZ

w 100 g produktu

  • Energia
    939 kJ 226 kcal
  • Tłuszcz
    18.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    6.7 g
  • Węglowodany
    2.5 g
  • Cukry
    0.7 g
  • Białko
    13.0 g
  • Sól
    2.2 g

Mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka, woda, skórki wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, mięso z głów wieprzowych, skrobia ziemniaczana, sól, krew wieprzowa suszona, przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; białko wołowe, stabilizatory: difosforany, trifosforany, cytryniany sodu; emulgatory: E472c, E471; glukoza, aromaty, białko wieprzowe, białko SOJOWE, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu; Zawartość składników: wieprzowych - 36%, drobiowych- 34%. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Alergeny: SOJA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy