SALCESON BAWARSKI
- Salceson bawarski wyprodukowany z surowców wieprzowo- drobiowych.
- Wyborny przysmak kanapkowy.
- Idealny na śniadanie, szybką przekąskę oraz kolację.
- 2º - 8ºC
- od 1,100 do 1,300 kg
- Wieprzowina
- Kurczak
- LUZ
w 100 g produktu
-
Energia
939 kJ 226 kcal
-
Tłuszcz
18.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
6.7 g
-
Węglowodany
2.5 g
-
Cukry
0.7 g
-
Białko
13.0 g
-
Sól
2.2 g
Mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka, woda, skórki wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, mięso z głów wieprzowych, skrobia ziemniaczana, sól, krew wieprzowa suszona, przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; białko wołowe, stabilizatory: difosforany, trifosforany, cytryniany sodu; emulgatory: E472c, E471; glukoza, aromaty, białko wieprzowe, białko SOJOWE, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu; Zawartość składników: wieprzowych - 36%, drobiowych- 34%. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Alergeny: SOJA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy