KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA 
KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA 
KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA 
KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA KIEŁBASA KRAKOWSKA 

KIEŁBASA KRAKOWSKA

  • Smaczna na ciepło i zimno.
  • Idealnie doprawiona, pełna smaku i aromatu.
  • Perfekcyjna do pieczywa.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,300 do 1,500 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    451 kJ 107 kcal
  • Tłuszcz
    3.5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1.2 g
  • Węglowodany
    3.5 g
  • Cukry
    0.9 g
  • Białko
    15.0 g
  • Sól
    1.8 g

Mięso wieprzowe (61%), woda, skrobia, białko SOJOWE, sól, białko wieprzowe, maltodekstryna, stabilizatory: difosforany, trifosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; regulatory kwasowości: mleczan potasu, octany potasu; substancja zagęszczająca: karagen; przyprawy, glukoza, ekstrakty przypraw (zawierają SELER), aromaty, olej rzepakowy, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA i GORCZYCĘ.

Alergeny: SOJA, SELER

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy