KAZIUK
- Kiełbasa o wysokiej zawartości mięsa.
- Idealna do krojenia w plasterki na kanapkę, bądź jako dodatek do dania na ciepło.
- Pełna aromatu kiełbasa.
- 2º - 8ºC
- od 1,200 do 1,450 kg
- Wieprzowina
- MAP
w 100 g produktu
-
Energia
699 kJ 168 kcal
-
Tłuszcz
10.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
2.9 g
-
Węglowodany
1.9 g
-
Cukry
0.8 g
-
Białko
17.0 g
-
Sól
2.2 g
Mięso wieprzowe (89%), sól, skrobia ziemniaczana, białko SOJOWE, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), stabilizatory: trifosforany, difosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; błonniki roślinne (OWSIANY bezglutenowy, grochowy), glukoza, białko wieprzowe, aromaty, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA i SELER.
Alergeny: SOJA, GORCZYCA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy