KAZIUK

  • Kiełbasa o wysokiej zawartości mięsa.
  • Idealna do krojenia w plasterki na kanapkę, bądź jako dodatek do dania na ciepło.
  • Pełna aromatu kiełbasa.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,200 do 1,450 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    699 kJ 168 kcal
  • Tłuszcz
    10.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    2.9 g
  • Węglowodany
    1.9 g
  • Cukry
    0.8 g
  • Białko
    17.0 g
  • Sól
    2.2 g

Mięso wieprzowe (89%), sól, skrobia ziemniaczana, białko SOJOWE, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), stabilizatory: trifosforany, difosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; błonniki roślinne (OWSIANY bezglutenowy, grochowy), glukoza, białko wieprzowe, aromaty, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA i SELER.

Alergeny: SOJA, GORCZYCA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy