KRAKOWSKA PARZONA

  • Delikatna w smaku i aromacie.
  • Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona wędzona parzona.
  • Znakomita wędlina w plastrach, jako składnik pysznej kanapki.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,400 do 1,700 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    649 kJ 156 kcal
  • Tłuszcz
    10.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    4.2 g
  • Węglowodany
    2.0 g
  • Cukry
    0.7 g
  • Białko
    14.0 g
  • Sól
    1.9 g

Mięso wieprzowe (77%), woda, skrobia, sól, białko SOJOWE, błonnik roślinny (OWSIANY bezglutenowy, grochowy), stabilizatory: trifosforany, difosforany, polifosforany; substancje zagęszczające: karagen, guma ksantanowa; wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe; przyprawy, ekstrakty przypraw, glukoza, białko wieprzowe, aromaty (zawierają gluten PSZENNY), cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten OWSIANY, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Alergeny: SOJA, PSZENICA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy