KRAKOWSKA PARZONA
- Delikatna w smaku i aromacie.
- Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona wędzona parzona.
- Znakomita wędlina w plastrach, jako składnik pysznej kanapki.
- 2º - 8ºC
- od 1,400 do 1,700 kg
- Wieprzowina
- MAP
w 100 g produktu
-
Energia
649 kJ 156 kcal
-
Tłuszcz
10.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
4.2 g
-
Węglowodany
2.0 g
-
Cukry
0.7 g
-
Białko
14.0 g
-
Sól
1.9 g
Mięso wieprzowe (77%), woda, skrobia, sól, białko SOJOWE, błonnik roślinny (OWSIANY bezglutenowy, grochowy), stabilizatory: trifosforany, difosforany, polifosforany; substancje zagęszczające: karagen, guma ksantanowa; wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe; przyprawy, ekstrakty przypraw, glukoza, białko wieprzowe, aromaty (zawierają gluten PSZENNY), cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten OWSIANY, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Alergeny: SOJA, PSZENICA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy