SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM
SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM
SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM
SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM
SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM
- Produkt o wysokiej mięsności.
- Wędlina podlegająca procesowi długiego dojrzewania, podczas którego nabiera charakterystycznego smaku i aromatu.
- Posypka z ziaren zielonego pieprzu dodaje lekko ostrego charakteru.
- 2º - 8ºC
- od 2,300 do 2,700 kg
- Wieprzowina
- Cielęcina
w 100 g produktu
-
Energia
1699 kJ 410 kcal
-
Tłuszcz
34.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
14.0 g
-
Węglowodany
2.0 g
-
Cukry
1.0 g
-
Białko
23.0 g
-
Sól
4.0 g
Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 114 g mięsa wieprzowego i 2 g mięsa wołowego, mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, dekstroza, przyprawy (zawierają SELER i GORCZYCĘ), ekstrakt przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: karmin; substancja konserwująca: azotyn sodu; kultury bakterii kwasu mlekowego, Otoczone: żelatyna wieprzowa, pieprz zielony ziarnisty 6,5%, substancja konserwująca: sorbinian potasu; Może zawierać: SOJĘ.
Alergeny: SELER, GORCZYCA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy