SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM 
SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM 
SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM 
SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM 

SALAMI Z PIEPRZEM ZIELONYM

  • Produkt o wysokiej mięsności.
  • Wędlina podlegająca procesowi długiego dojrzewania, podczas którego nabiera charakterystycznego smaku i aromatu.
  • Posypka z ziaren zielonego pieprzu dodaje lekko ostrego charakteru.
  • 2º - 8ºC
  • od 2,300 do 2,700 kg
  • Wieprzowina
  • Cielęcina

w 100 g produktu

  • Energia
    1699 kJ 410 kcal
  • Tłuszcz
    34.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    14.0 g
  • Węglowodany
    2.0 g
  • Cukry
    1.0 g
  • Białko
    23.0 g
  • Sól
    4.0 g

Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 114 g mięsa wieprzowego i 2 g mięsa wołowego, mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, dekstroza, przyprawy (zawierają SELER i GORCZYCĘ), ekstrakt przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: karmin; substancja konserwująca: azotyn sodu; kultury bakterii kwasu mlekowego, Otoczone: żelatyna wieprzowa, pieprz zielony ziarnisty 6,5%, substancja konserwująca: sorbinian potasu; Może zawierać: SOJĘ.

Alergeny: SELER, GORCZYCA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy