POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI
POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI
POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI
POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI
POLANKI
- Polanki to produkt bezglutenowy, bez dodatku fosforanów i glutaminianu monosodowego.
- Aby zachować smak Polanek, wystarczy je zalać wrzątkiem i pozostawić na 3 minuty. Gotowe!
- 2º - 8ºC
- od 0,700 do 0,800 kg
- Wieprzowina
- MAP
w 100 g produktu
-
Energia
1174 kJ 284 kcal
-
Tłuszcz
25.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
9.4 g
-
Węglowodany
1.2 g
-
Cukry
0.6 g
-
Białko
13.0 g
-
Sól
1.8 g
Mięso wieprzowe (80%), woda, sól, skrobia ziemniaczana, błonnik grochowy, aromat, regulatory kwasowości: cytryniany sodu, octany sodu; białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy