POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI 
POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI 
POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI 
POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI POLANKI 

POLANKI

  • Polanki to produkt bezglutenowy, bez dodatku fosforanów i glutaminianu monosodowego.
  • Aby zachować smak Polanek, wystarczy je zalać wrzątkiem i pozostawić na 3 minuty. Gotowe!
  • 2º - 8ºC
  • od 0,700 do 0,800 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    1174 kJ 284 kcal
  • Tłuszcz
    25.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    9.4 g
  • Węglowodany
    1.2 g
  • Cukry
    0.6 g
  • Białko
    13.0 g
  • Sól
    1.8 g

Mięso wieprzowe (80%), woda, sól, skrobia ziemniaczana, błonnik grochowy, aromat, regulatory kwasowości: cytryniany sodu, octany sodu; białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy