PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA 
PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA 
PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA 
PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA PIECZEŃ RZYMSKA 

PIECZEŃ RZYMSKA

  • Wyrazista w smaku pieczeń, wyprodukowana z mięsa wieprzowego i drobiowego.
  • Pieczeń jest starannie doprawiona skomponowaną mieszanką aromatycznych przypraw.
  • Na wierzchu posiada posypkę.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,500 do 1,700 kg
  • Wieprzowina
  • Indyk
  • VAC

w 100 g produktu

  • Energia
    807 kJ 194 kcal
  • Tłuszcz
    14.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    4.3 g
  • Węglowodany
    5.4 g
  • Cukry
    1.0 g
  • Białko
    11.0 g
  • Sól
    1.9 g

Mięso 60% (w tym: wieprzowe- 32%, z indyka- 28%), woda, skrobia, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, białko SOJOWE, błonniki roślinne (SOJOWY, ziemniaczany), maltodekstryna, białko wieprzowe, regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; mąka SOJOWA, stabilizatory: difosforany, trifosforany; skrobia modyfikowana, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe; aromaty (zawierają MLEKO, PSZENICĘ, SELER, GORCZYCĘ), ekstrakt przyprawy, glukoza, aromat dymu wędzarniczego, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; olej rzepakowy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten OWSIANY i JAJA.

Alergeny: SOJA, MLEKO, PSZENICA, SELER, GORCZYCA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy