PIECZEŃ RZYMSKA
- Wyrazista w smaku pieczeń, wyprodukowana z mięsa wieprzowego i drobiowego.
- Pieczeń jest starannie doprawiona skomponowaną mieszanką aromatycznych przypraw.
- Na wierzchu posiada posypkę.
- 2º - 8ºC
- od 1,500 do 1,700 kg
- Wieprzowina
- Indyk
- VAC
w 100 g produktu
-
Energia
807 kJ 194 kcal
-
Tłuszcz
14.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
4.3 g
-
Węglowodany
5.4 g
-
Cukry
1.0 g
-
Białko
11.0 g
-
Sól
1.9 g
Mięso 60% (w tym: wieprzowe- 32%, z indyka- 28%), woda, skrobia, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, białko SOJOWE, błonniki roślinne (SOJOWY, ziemniaczany), maltodekstryna, białko wieprzowe, regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; mąka SOJOWA, stabilizatory: difosforany, trifosforany; skrobia modyfikowana, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe; aromaty (zawierają MLEKO, PSZENICĘ, SELER, GORCZYCĘ), ekstrakt przyprawy, glukoza, aromat dymu wędzarniczego, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; olej rzepakowy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten OWSIANY i JAJA.
Alergeny: SOJA, MLEKO, PSZENICA, SELER, GORCZYCA