SCHAB BENEDYKTA PO ŻYDOWSKU
- Smaczne połączenie schabu i czosnku.
- Perfekcyjny na kanapki.
- Doskonale doprawiony.
- 2º - 8ºC
- od 1,800 do 2,800 kg
- Wieprzowina
- VAC
w 100 g produktu
-
Energia
412 kJ 98 kcal
-
Tłuszcz
3.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0.7 g
-
Węglowodany
0.5 g
-
Cukry
0.5 g
-
Białko
17.0 g
-
Sól
2.2 g
Schab wieprzowy (63%), woda, białko SOJOWE, sól, przyprawy (czosnek suszony, majeranek), regulatory kwasowości: mleczan potasu, octany potasu; stabilizatory: difosforany, trifosforany, polifosforany; substancja zagęszczająca: karagen; skrobia modyfikowana, błonniki roślinne (PSZENNY bezglutenowy, SOJOWY), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; białko wieprzowe, aromat, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENICA, OWIES), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Alergeny: SOJA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy