POLĘDWICA SOPOCKA REGIONALNA

  • Polędwica wieprzowa, charakteryzująca się swoją soczystością i delikatnością.
  • Doskonała na śniadanie, kolację, skomponowanie kolorowych bankietowych przekąsek.
  • Pyszna również na ciepło - dodaj ją do zapiekanek czy tostów.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,600 do 3,000 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    444 kJ 106 kcal
  • Tłuszcz
    4.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1.5 g
  • Węglowodany
    1.1 g
  • Cukry
    0.7 g
  • Białko
    16.0 g
  • Sól
    1.9 g

Polędwica wieprzowa (64%), woda, sól, białko SOJOWE, regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu; stabilizatory: trifosforany, difosforany; błonnik PSZENNY bezglutenowy, substancje zagęszczające: karagen, skrobia modyfikowana; białko wieprzowe, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Alergeny: SOJA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy