POLĘDWICA SOPOCKA REGIONALNA
- Polędwica wieprzowa, charakteryzująca się swoją soczystością i delikatnością.
- Doskonała na śniadanie, kolację, skomponowanie kolorowych bankietowych przekąsek.
- Pyszna również na ciepło - dodaj ją do zapiekanek czy tostów.
- 2º - 8ºC
- od 1,600 do 3,000 kg
- Wieprzowina
- MAP
w 100 g produktu
-
Energia
444 kJ 106 kcal
-
Tłuszcz
4.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1.5 g
-
Węglowodany
1.1 g
-
Cukry
0.7 g
-
Białko
16.0 g
-
Sól
1.9 g
Polędwica wieprzowa (64%), woda, sól, białko SOJOWE, regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu; stabilizatory: trifosforany, difosforany; błonnik PSZENNY bezglutenowy, substancje zagęszczające: karagen, skrobia modyfikowana; białko wieprzowe, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Alergeny: SOJA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy