PIECZEŃ RZYMSKA

  • Wyrazista w smaku pieczeń, wyprodukowana z mięsa wieprzowego i drobiowego.
  • Pieczeń jest starannie doprawiona skomponowaną mieszanką aromatycznych przypraw.
  • Na wierzchu posiada posypkę.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,500 do 1,700 kg
  • Wieprzowina
  • Indyk
  • VAC

w 100 g produktu

  • Energia
    807 kJ 194 kcal
  • Tłuszcz
    14.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    4.3 g
  • Węglowodany
    5.4 g
  • Cukry
    1.0 g
  • Białko
    11.0 g
  • Sól
    1.9 g

Mięso 60% (w tym: wieprzowe- 32%, z indyka- 28%), woda, skrobia, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, białko SOJOWE, błonniki roślinne (SOJOWY, ziemniaczany), maltodekstryna, białko wieprzowe, regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; mąka SOJOWA, stabilizatory: difosforany, trifosforany; skrobia modyfikowana, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe; aromaty (zawierają MLEKO, PSZENICĘ, SELER, GORCZYCĘ), ekstrakt przyprawy, glukoza, aromat dymu wędzarniczego, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; olej rzepakowy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten OWSIANY i JAJA.

Alergeny: SOJA, MLEKO, PSZENICA, SELER, GORCZYCA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy