KIEŁBASA PODHALAŃSKA

  • Aromatycznie przyprawiona i krucha, pyszna kiełbasa wieprzowa.
  • Pyszna na ciepło, jak i na zimno.
  • 100 g produktu otrzymano ze 103 g mięsa wieprzowego.
  • 2º - 8ºC
  • od 0,900 do 1,200 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    1083 kJ 261 kcal
  • Tłuszcz
    21.0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    8.5 g
  • Węglowodany
    0.5 g
  • Cukry
    0.5 g
  • Białko
    17.0 g
  • Sól
    1.9 g

100 g produktu otrzymano ze 103 g mięsa wieprzowego, mięso wieprzowe, sól, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), aromat dymu wędzarniczego, hydrolizaty białka roślinnego (rzepakowy, SOJOWY), stabilizatory: octany sodu, trifosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, cukier, ekstrakty przypraw, glukoza, osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA i SELER.

Alergeny: SOJA, GORCZYCA

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy