KIEŁBASA PODHALAŃSKA
- Aromatycznie przyprawiona i krucha, pyszna kiełbasa wieprzowa.
- Pyszna na ciepło, jak i na zimno.
- 100 g produktu otrzymano ze 103 g mięsa wieprzowego.
- 2º - 8ºC
- od 0,900 do 1,200 kg
- Wieprzowina
- MAP
w 100 g produktu
-
Energia
1083 kJ 261 kcal
-
Tłuszcz
21.0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
8.5 g
-
Węglowodany
0.5 g
-
Cukry
0.5 g
-
Białko
17.0 g
-
Sól
1.9 g
100 g produktu otrzymano ze 103 g mięsa wieprzowego, mięso wieprzowe, sól, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), aromat dymu wędzarniczego, hydrolizaty białka roślinnego (rzepakowy, SOJOWY), stabilizatory: octany sodu, trifosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, cukier, ekstrakty przypraw, glukoza, osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA i SELER.
Alergeny: SOJA, GORCZYCA
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy