KIEŁBASA KRAKOWSKA

  • Smaczna na ciepło i zimno.
  • Idealnie doprawiona, pełna smaku i aromatu.
  • Perfekcyjna do pieczywa.
  • 2º - 8ºC
  • od 1,300 do 1,500 kg
  • Wieprzowina
  • MAP

w 100 g produktu

  • Energia
    451 kJ 107 kcal
  • Tłuszcz
    3.5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1.2 g
  • Węglowodany
    3.5 g
  • Cukry
    0.9 g
  • Białko
    15.0 g
  • Sól
    1.8 g

Mięso wieprzowe (61%), woda, skrobia, białko SOJOWE, sól, białko wieprzowe, maltodekstryna, stabilizatory: difosforany, trifosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; regulatory kwasowości: mleczan potasu, octany potasu; substancja zagęszczająca: karagen; przyprawy, glukoza, ekstrakty przypraw (zawierają SELER), aromaty, olej rzepakowy, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA i GORCZYCĘ.

Alergeny: SOJA, SELER

Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha  Przepisy mmmm... pycha 
Wszystkie przepisy