KIEŁBASA KRAKOWSKA
- Smaczna na ciepło i zimno.
- Idealnie doprawiona, pełna smaku i aromatu.
- Perfekcyjna do pieczywa.
- 2º - 8ºC
- od 1,300 do 1,500 kg
- Wieprzowina
- MAP
w 100 g produktu
-
Energia
451 kJ 107 kcal
-
Tłuszcz
3.5 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1.2 g
-
Węglowodany
3.5 g
-
Cukry
0.9 g
-
Białko
15.0 g
-
Sól
1.8 g
Mięso wieprzowe (61%), woda, skrobia, białko SOJOWE, sól, białko wieprzowe, maltodekstryna, stabilizatory: difosforany, trifosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; regulatory kwasowości: mleczan potasu, octany potasu; substancja zagęszczająca: karagen; przyprawy, glukoza, ekstrakty przypraw (zawierają SELER), aromaty, olej rzepakowy, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA i GORCZYCĘ.
Alergeny: SOJA, SELER
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Przepisy mmmm... pycha
Wszystkie przepisy